Торги на 20 мільйонів: "Укрспирт" відправив на продаж ще один об'єкт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Торги на 20 мільйонів: "Укрспирт" відправив на продаж ще один об'єкт

Казна та Політика
334
Фонд державного майна (ФДМ) оголосив про проведення третього аукціону з запланованої з зими приватизації об’єктів спиртової галузі. Торги призначені на 22 жовтня, продавати будуть Овечацький МПД (місце провадження діяльності) у Вінницькій області.
Як повідомила пресслужба “Укрспирту”, аукціон буде проведений на майданчику на “ProZorro.Продажі”. Стартова ціна об’єкта – 19,84 млн гривень, свідчать дані торгового майданчика.
“Розпочато масштабну програму з приватизації підприємств спиртової галузі, метою якої є виконання закону <…>, що демонополізує галузь виробництва спирту та створює новий ринок з рівними правилами для всіх учасників. Варто зазначити, що відповідно до чинного законодавства, єдиною можливістю стати учасником ринку виробництва спирту в Україні до 1 липня 2021 року є придбання об’єкту спиртової галузі”, – додали в “Укрспирті”.
Торги на 20 мільйонів: "Укрспирт" відправив на продаж ще один об'єкт
Нагадаємо, раніше був призначений аукціон з продажу в приватні руки Артемівського спиртзаводу, який розташований під Харковом. Аукціон з приватизації активу відбудеться 20 жовтня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас