ПриватБанк значно знизив ставки фінансування покупки нових авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк значно знизив ставки фінансування покупки нових авто

Кредит&Депозит
3577
ПриватБанк оголосив про значне зниження ставок за програмами фінансування покупки нових автомобілів.
Про це йдеться в повідомленні банку.
З 22 вересня 2020 року максимальна ставка на покупку нового авто (з початковим внеском 10% і терміном кредитування 7 років) знижена з 14,9% до 12,8% річних.
Мінімальна ставка за угодою з початковим внеском 60% вартості машини і терміном до 4-х років відтепер становить 0,01% річних.
Також банком значно знижені ставки фінансування купівлі авто за партнерськими програмами з найбільшими автодилерами, які в більшості випадків складають від 0,01% до 8%.

Довідка Finance.ua:

  • Три роки тому державі довелося вкласти в ПриватБанк 155 млрд грн, щоб врятувати його від збанкрутування, а українську банківську систему — від колапсу. У банку зазначили, що це було востаннє, коли банк отримував допомогу від українських платників податків. Усього з моменту націоналізації держава вже отримала від банку ₴36 млрд дивідендів.
  • З 1 жовтня поточного року Приватбанк знизить низку ключових тарифів для підприємців і юридичних осіб. З 7 до 5 грн зменшиться оплата за внесення виручки на рахунок через термінали самообслуговування, незалежно від суми зарахування.

10 речей, які ви не знали про ПриватБанк

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас