Xiaomi, Mastercard і Алло презентують в Україні фітнес-браслет з функцією безконтактної оплати (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi, Mastercard і Алло презентують в Україні фітнес-браслет з функцією безконтактної оплати (фото)

Фондовий ринок
688
Xiaomi і Mastercard в партнерстві з одним з найбільших маркетплейсів України АЛЛО запускають в Україні Mi Smart Band 4 NFC – модифікації популярного фітнес-браслета з функцією безконтактної оплати.
Про це повідомили Finance.ua.
Продукт є спільною розробкою Xiaomi і Mastercard і доступний ексклюзивно для власників карток цієї платіжної системи.

Хочу отримати гроші на новинку Xiaomi 💸

Першими оцінити переваги безконтактної оплати розумним браслетом Mi Smart Band 4 NFC зможуть власники карток Mastercard, клієнти 10 банків: А-Банк, Альфа-Банк Україна, Банк Восток, Ощадбанк, ПриватБанк, ПУМБ, УКРГАЗБАНК, CONCORDBANK, Monobank, UKRSIBBANK. Надалі до банків, клієнтам яких буде доступна така оплата, приєднаються і інші партнери.
Щоб налаштувати безконтактну оплату:
  • необхідно встановити на смартфон фірмовий додаток Mi Fit і додати підтримувану банківську платіжну картку в відповідній вкладці (можна додати до 6 карток).
Для здійснення оплати на браслеті Mi Smart Band 4 NFC необхідно перейти до меню «Картки», вибрати одну з доданих платіжних карток і піднести пристрій до терміналу для оплати.
Xiaomi, Mastercard і Алло презентують в Україні фітнес-браслет з функцією безконтактної оплати (фото)
Захист. Платежі браслетом захищені технологією токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється 16-значним токеном. Дані картки зберігаються в надійно захищеному NFC-чіпі, розробленому компанією NXP. Несанкціонований доступ до цих відомостей неможливий, а на випадок втрати браслета Xiaomi передбачила ряд захисних заходів, які вбережуть платіжні дані користувача від несанкціонованого доступу.
Ціна. Mi Smart Band 4 NFC можна буде придбати з 23 вересня за 1299 грн. на маркетплейсі allo.ua, в офлайн-магазинах АЛЛО, в авторизованих Mi Store і магазинах-партнерах Xiaomi в Україні.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас