Польські слідчі знайшли в схованках у ексголови Укравтодору готівку на мільйон євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польські слідчі знайшли в схованках у ексголови Укравтодору готівку на мільйон євро

Казна та Політика
1315
Слідчі Центрального антикорупційного бюро Польщі виявили невідоме досі майно, яке приховував колишній міністр транспорту в уряді Дональда Туска та ексголова Укравтодору Славомір Новак.
Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Polsat News.
Агенти антикорупційного бюро під час слідчих дій виявили серед іншого гроші в різних валютах (понад 536 тис. євро, 470 тис. доларів і 30 тис. злотих) – в цілому понад 4 млн злотих, частина з них зберігалася в двох спеціальних схованках, які були підготовлені для зберігання грошей.
Нові докази дозволили вилучення й інших складових майна, яким володів колишній міністр. Були вилучені дві квартири вартістю в 2 млн злотих, які мали бути придбані на гроші, отримані від злочинів, і автомобіль марки Land Rover.
Слідчі підкреслюють, що виявлені гроші і автомобіль пов’язані з корупційними злочинами, скоєними Славоміром Новаком.
“Нові висновки показують набагато більший масштаб дій Славоміра Новака, ніж вважалося досі” – сказав співрозмовник телеканалу, знайомий з деталями слідства.
Тепер слідство зосереджено на пошуку додаткових майнових компонентів, що належать колишньому політику.
Нагадаємо, 22 липня районний суд Варшави ухвалив затримати Славоміра Новака на три місяці. Колишній міністр транспорту в уряді Дональда Туска, а потім голова українського дорожнього агентства підозрюється в керівництві організованою злочинною групою, яка отримувала вигоду від корупції.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас