У Києві масово евакуюють машини з вулиць: порушникам виписали штрафів на мільйон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві масово евакуюють машини з вулиць: порушникам виписали штрафів на мільйон

Казна та Політика
3114
З початку вересня паркувальна інспекція в Києві евакуювала з вулиць понад 2 тис. авто і виписала порушникам понад 1 млн грн штрафів, повідомив столичний мер Віталій Кличко. Але, незважаючи на це, за його словами, все ще багато водіїв нехтують правилами і продовжують залишати свої авто в недозволених місцях.
“Водії мають усвідомити, що краще припаркуватися на 200-300 метрів далі, оплатити парковку і бути спокійним, ніж потім шукати авто на штрафмайданчику і платити штраф. Або якщо не хочеш платити за парковку, користуйся громадським транспортом”, – зазначив він на прес- конференції 14 вересня.
Кличко також повідомив, що для авто, які приїжджають до Києва з області чи інших регіонів, в місті облаштовують перехоплювальні паркінги, де люди можуть на в’їзді в столицю залишити свій автомобіль і далі пересуватися за допомогою громадського транспорту.
“Ми робимо зараз шість таких паркінгів поблизу шести станцій метро. Перший з них (біля метро “Видубичі”) працює вже два місяці. Такі ж парковки будуть біля станцій метро “Академмістечко”, “Святошин”, “Червоний Хутір”, “Іподром”, “Сирець”, – підсумував він.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас