Facebook готує нову версію шолома віртуальної реальності Oculus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook готує нову версію шолома віртуальної реальності Oculus

Фондовий ринок
351
Незважаючи на те, що Facebook офіційно не заявив, що незабаром з’явиться продовження Oculus Quest, витоків та фрагментів інформації достатньо, щоб з упевненістю припустити, що вони вже на шляху. Кілька витоків рендерів і зображень дають нам уявлення про ймовірний дизайн Oculus
Зверніть увагу, що всі зображення в цій статті Oculus Quest 2 є певними витоками і можуть не відображати точний зовнішній вигляд і деталі системи.
Подробиць про дату випуску зараз мало, як і слід було очікувати від пристрою, який офіційно не було анонсовано. При цьому ми очікуємо почути більше про Oculus Quest 2 на Facebook Connect 16 вересня 2020 року. Facebook Connect – це новий бренд, який Facebook використовує для того, що колись було відомо як Oculus Connect.
Facebook готує нову версію шолома віртуальної реальності Oculus
Коли Oculus оголосив про оригінальний Oculus Quest у вересні 2018 року, пристрій був випущений навесні 2019 року. Немає гарантій, що наступна гарнітура буде відповідати аналогічним строкам, але є певний прецедент, коли обладнання Oculus було оголошено у вересні і не вийшло протягом кількох місяців.
Facebook готує нову версію шолома віртуальної реальності Oculus
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас