Польська авіакомпанія LOT скасувала плату за зміну дати вильоту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польська авіакомпанія LOT скасувала плату за зміну дати вильоту

Фондовий ринок
191
Польська авіакомпанія LOT скасувала оплату за зміну квитків за всіма новими бронюваннями. Тепер пасажир може необмежену кількість разів змінювати дату вильоту або маршрут.
Про це повідомляє avianews.
Зміни в тарифах стають чинними за всіма новими бронюваннями, які зроблені з 10 вересня по 31 грудня 2020 року. Нові правила поширюються на всі типи тарифів, включаючи найдешевші Saver без включеного багажу.
Якщо під час таких змін виникає тарифна різниця, і новий квиток коштує дорожче від старого, пасажиру необхідно буде її доплатити.
Змінити дату вильоту можна за допомогою функції управління бронюванням на сайті LOT. Якщо необхідно змінити маршрут, пасажиру доведеться дзвонити в кол-центр авіакомпанії.
Польща з 1 липня 2020 року дозволила літакам виконувати рейси з заповненням всіх пасажирських місць. Пасажирські обмеження були скасовані для регулярних і чартерних рейсів. Вимога обов’язково носити маски на борту літака залишилися в силі. 26 червня 2020 року польська авіакомпанія LOT відновила польоти в три українські міста.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас