Huawei може випустити смартфон з двостороннім екраном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei може випустити смартфон з двостороннім екраном

Технології&Авто
269
Китайський телекомунікаційний гігант Huawei, що перебуває в скрутному становищі через жорсткі американські санкції, розмірковує над новим смартфоном з незвичайною конструкцією.
Інформація про апарат, як повідомляє ресурс LetsGoDigital, оприлюднена на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA). Патентні ілюстрації дозволяють отримати уявлення про конструкцію пристрою.
Huawei проєктує смартфон з двостороннім екраном. Дисплей буде повністю охоплювати фронтальну частину, переходити на бічну грань і накривати приблизно дві третини задньої панелі корпусу.
Huawei може випустити смартфон з двостороннім екраном
У лівій області тильної частини розташується потрійна камера з вертикально збудованими оптичними модулями. Фронтальна камера такому пристрою не знадобиться, оскільки знімати автопортрети власники зможуть на основну камеру, використовуючи задню частину екрану як видошукач.
Huawei може випустити смартфон з двостороннім екраном
Про те, коли смартфон Huawei з описаною конструкцією може з’явитися на комерційному ринку, поки що нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас