Київрада виділила гроші на зарплати працівникам "Київпастрансу" та метрополітену — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада виділила гроші на зарплати працівникам "Київпастрансу" та метрополітену

Казна та Політика
248
Депутати Київради підтримали рішення про виділення коштів на виплату заробітної платні співробітникам “Київського метрополітену” та “Київпастрансу”. За таке рішення проголосував 61 депутат.
Про це йдеться на сайті.
Шляхом перерозподілу коштів бюджету міста на погашення заробітної плати транспортним комунальним підприємствам Києва виділили 441,6 млн грн: 279,8 млн грн – “Київпастрансу” та 161,8 млн грн – “Київському метрополітену”.
Коштів, за попередніми розрахунками, вистачить до кінця року.
“За час пандемії наші столичні комунальні транспортні підприємства зазнали серйозних збитків. І навіть сьогодні метрополітен не вийшов на попередні показники роботи. Якщо до карантину метро перевозило до 1,5 млн пасажирів у робочий день, то тепер – до 1 млн пасажирів. Зменшилась і кількість пасажиропотоку в “Київпастрансі”.
Відповідно – впали і доходи підприємств-перевізників. Багатотисячні колективи підприємств потребують нашої підтримки. Люди не можуть працювати без зарплати. А вони ж повинні надавати сервіс киянам і забезпечувати безперебійну роботу громадського транспорту столиці», – наголосив Віталій Кличко після голосування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас