Xiaomi випустила футболку з вбудованим датчиком ЕКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила футболку з вбудованим датчиком ЕКГ

Технології&Авто
540
В асортименті Xiaomi представлено багато товарів для спорту і здорового способу життя. Останнім поповненням цієї категорії стала футболка Mijia Sports ECG T-Shirt, яка успішно завершила збір коштів на фірмовому краудфандинговому майданчику Youpin.
На перший погляд Xiaomi MIJIA Sports ECG T-shirt виглядає як звичайнісінька спортивна футболка. Вона виготовлена ​​із застосуванням особливої ​​технології плетіння, завдяки чому досягається щільна посадка для підтримки м’язів. Симпатичний дизайн футболки приховує секрет – розміщений в області грудей датчик ЕКГ.
Xiaomi випустила футболку з вбудованим датчиком ЕКГ
Невеликий трекер фіксує сигнали, які генеруються серцем користувача. Для їх уловлювання використовується волокно COTECH, яке, як запевняє виробник, забезпечує більшу точність у порівнянні з традиційними оптичними датчиками. Відповідно до опису, футболка здатна вимірювати ЕКГ користувача в режимі реального часу за 60 секунд, здійснюючи зчитування показників організму з частотою 250 разів на секунду.
Xiaomi випустила футболку з вбудованим датчиком ЕКГ
Залежно від частоти серцебиття і інших показників датчик змінює колір світіння невеликого світлодіодного кільця і ​​сповіщає користувача вібрацією про зростання навантаження на організм. Всі дані передаються в додаток на смартфон.
Випуск Xiaomi MIJIA Sports ECG T-shirt профінансували близько 12 000 осіб, завдяки чому футболка вже надійшла в продаж за ціною $44.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас