Новий сервіс від Premium Banking Credit Agricole та Mastercard для плр-тестування на covid-19 вже в аеропорту "Бориспіль"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий сервіс від Premium Banking Credit Agricole та Mastercard для плр-тестування на covid-19 вже в аеропорту "Бориспіль"!

Кредит&Депозит
137
Premium banking Credit Agricole та Mastercard дбають про зручність та безпеку своїх клієнтів, тому запустили новий сервіс ПЛР-тестування на COVID-19 для держателів преміальних карток Mastercard Word Elite від Credit Agricole в аеропортах «Бориспіль».
Лабораторії в аеропортах проводять тести ПЦР на COVID-19 для приїжджаючих в Україну – для зняття самоізоляції та для виїжджаючих з України з аеропорту «Бориспіль» в країни, які вимагають тест ПЛР.
Для того щоб скористатися сервісом, необхідно:
  • Надати картку сервісу, самостійно вставити, провести або докласти карту до терміналу;
  • Ввести PIN-код на екрані терміналу. Для верифікації на картці тимчасово буде заблокована 1 грн. Блокування буде автоматично скасовано протягом декількох хвилин;
  • Пройти перевірку на витрати по пред’явленої картці за останні 30 +5 днів (вихідні не враховуються), загальна сума транзакцій повинна бути від 6000 грн.
Більше інформації за посиланням: https://testcovid19.com.ua/ або за телефонами у Борисполi: + 380 (67) 371 03 55
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас