Презентовано перші TWS-навушники з функцією перетворення голосу на текст (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентовано перші TWS-навушники з функцією перетворення голосу на текст (фото)

Технології&Авто
436
Найпопулярнішими в світі TWS-продуктами є Apple AirPods. Одна маловідома китайська компанія iFLYTEK вирішила піти далі і додала до традиційних навушників нову функцію.
Як повідомляє видання Gizchina, iFLYTEK випустила першу у світі бездротову розумну гарнітуру TWS iFLYBUDS з функцією перетворення голосу на текст. Завдяки цій опції навушники зможуть замінити диктофон і інші пристрої.
FlyBuds дозволяють розпізнавати мову і перекладати її в реальному часі. Користувачі можуть звільнити руки і робити записи, наприклад, під час кермування.
Презентовано перші TWS-навушники з функцією перетворення голосу на текст (фото)
Що стосується транскрипції в реальному часі, iFLYBUDS підходить як для звичайних дзвінків, так і для дзвінків через інтернет. Останні включають Skype, Zoom та інші основні платформи.
Видання зазначає, що у порівнянні з голосовими помічниками, такими як Siri, iFLYBUDS є більш природним. Користувачу достатньо лише назвати ім’я, щоб набрати номер і це можна зробити одним реченням. Це виключно голосова взаємодія без перегляду екрану.
Презентовано перші TWS-навушники з функцією перетворення голосу на текст (фото)
Що стосується перекладу дзвінків, iFLYBUDS може перекладати зміст дзвінка на китайські символи в реальному часі під час розмови на англійській мові. Також були зроблені спеціальні оптимізації для розмов із використанням професійних словників, таких як галузева термінологія і сленг. Виробник заявляє, що в майбутньому він буде підтримувати більше мов.
Розумна гарнітура iFLYBUDS коштує 1399 юанів ($205).
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас