Креді Агріколь надав макроекономічний прогноз в рамках онлайн-зустрічі з преміум-клієнтами банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь надав макроекономічний прогноз в рамках онлайн-зустрічі з преміум-клієнтами банку

Кредит&Депозит
21
20 серпня в рамках проекту Premium Talks відбулася друга онлайн-зустріч з преміум-клієнтами Креді Агріколь Банку. Учасники заходу отримали актуальний макроекономічний прогноз, зокрема детальний аналіз впливу COVID-19 та карантинних заходів на економіку України та її фінансовий сектор. Протягом зустрічі обговорили фактори впливу на обмінний курс валют, інфляцію та облікову ставку Національного Банку, а також прогнозні значення цих показників до кінця поточного року.
«Найбільш вірогідним є U-подібний сценарій відновлення економіки. Незважаючи на те, що від початку пандемії портфель ОВДП нерезидентів зменшився на більш ніж 30 мільярдів гривень, золотовалютні резерви досягли рівня імпорту за п’ять місяців», ― відзначив впродовж своєї презентації Олександр Печерицин, головний економіст Креді Агріколь Банку.
Учасники зустрічі жваво цікавилися ринком цінних паперів, зокрема зміною цін на різні види активів, а також переліком актуальних інструментів для інвестування.
Надаючи послуги преміум-банкінгу, Креді Агріколь Банк приділяє особливу увагу розвитку сервісу та намагається відповідати на всі актуальні запити та задовольняти всі потреби преміум-клієнтів. Тож команда банку вже готується до наступних зустрічей в рамках проекту Premium Talks. Клієнти знають, що завжди можуть покладатися на Креді Агріколь Банк!
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас