За тиждень малий і середній бізнес отримав понад півмільярда гривень дешевих кредитів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За тиждень малий і середній бізнес отримав понад півмільярда гривень дешевих кредитів

Кредит&Депозит
323
За останній неповний робочий тиждень уповноважені банки Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» видали позик на понад півмільярда гривень. 584 мільйони гривень отримали 159 учасників програми.
Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів України.
З них 490 мільйонів гривень було видано уповноваженими банками в якості рефінансування попередньо отриманих позик.
Загалом станом на 31 серпня 2020 року вже видано 2603 кредити на загальну суму 6,130 мільярда гривень. З них – рефінансовано кредитів на 4,937 мільярда гривень та видано інвестиційних кредитів на 1,072 мільярда гривень. На поповнення обігових коштів підприємці вже отримали позик на суму 120 мільйонів гривень.
Лідерами за сумою укладених угод за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» є комерційні банки:
  • на першому місці з сумою в 1,327 мільярда гривень – Райффайзен Банк Аваль;
  • на другому – Креді Агріколь Банк, клієнти якого в рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%» отримали позик на суму в 854,298 мільйона гривень;
  • на третьому місці – Кредо Банк з сумою в 795,832 мільйона гривень.

Довідка Finance.ua:

  • Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у межах програми доступних кредитів для малого і середнього бізнесу «5-7-9%» до кінця 2020 року планують видати позики на понад 9 млрд грн.
  • Позику в рамках Програми можна отримати в АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Укрексімбанк», АТ АКБ «Банк Львів», ПАТ «ПУМБ», АТ «БАНК АЛЬЯНС», АТ «КРЕДОБАНК», ПАТ «БАНК ВОСТОК», АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «ТАСКОМБАНК», АТ «Альфа-банк», АТ «КБ «ГЛОБУС», АТ «МЕГАБАНК», АТ «ПОЛІКОМБАНК», АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», а також, відповідно, КредитВест Банк та ОТП Банк.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас