Укрексімбанк і Ощадбанк реструктуризували борги власника ТРЦ "Гулівер" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк і Ощадбанк реструктуризували борги власника ТРЦ "Гулівер"

Фондовий ринок
1554
Ощадбанк та Укрексімбанк завершили процедуру фінансової реструктуризації заборгованості ТОВ “Три О”.
Про це повідомляє пресслужба секретаріату з фінансової реструктуризації.
Зокрема, у переліку пов’язаних осіб боржника — у тому числі ТОВ “Компанія “Мобіл Вест”, Podemos LLP, Budley Coast Limited, Hetiber Finance Limited, Lavish Ventures Limited.
Відомо, що ТОВ “Три О” — власник і керуючий столичного ТРЦ “Гулівер” (Gulliver), а зазначені пов’язані особи – засновники ТОВ “Три О”.
Як повідомлялося, восени 2018 року Ощадбанк і Укрексімбанк виставляли на продаж права вимоги за кредитами, в забезпеченні за якими був ТРЦ “Гулівер”. Стартова ціна була 18,2 млрд грн. Однак тоді торги не відбулися.
Раніше в держреєстрі прав на нерухоме майно наводилася інформація, що “Гулівер” був переданий в заставу Ощадбанку і Укрексімбанку під консорціумний кредит на $441 млн (з яких $352,8 млн — від Ощадбанку, а $88,2 млн — від Укрексімбанку) з погашенням до 30 листопада 2025 року.
Нагадаємо, в листопаді 2016 року СБУ проводив у ТРЦ “Гулівер” обшуки у справі банку “Михайлівський”, який був визнаний неплатоспроможним. Бенефіціаром банку значився Віктор Поліщук, власник мережі з продажу побутової техніки та електроніки “Ельдорадо” та офісного центру “Гулівер”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас