Китайці випустять найдорожчий у своїй історії автомобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайці випустять найдорожчий у своїй історії автомобіль

Технології&Авто
912
Китайська компанія Hongqi вирішила запустити у виробництво концепт суперкара Hongqi S9, представленого в 2019 році. Про це повідомило видання CarNewsChina.
Виробник оголосив про плани випустити в 2021 році всього 70 екземплярів вартістю по 10 млн юанів кожен ($1,45 млн). Таким чином Hongqi S9 PHEV стане найдорожчим автомобілем, виробленим на території Китаю.
Новинка отримає потужний бензиновий 4-літровий V8 мотор з турбонаддувом, який буде працювати в парі з електродвигуном (сумарно – 1400 кінських сил). Представники компанії запевнили, що гіперкар зможе розганятися до 100 км/год за 1,9 секунди. Його максимальна швидкість – 400 км/год. Якщо всі характеристики підтвердяться, то ця машина увійде до числа найшвидших автомобілів світу.
На думку спостерігачів ринку, Hongqi S9 PHEV буде важити небагато, оскільки його корпус виготовлять з вуглеводневого волокна. Те ж стосується і коліс – в представленому торік концепті вони були виготовлені з легкого матеріалу. Двері автомобіля будуть відкриватися за принципом “крила чайки”.
Китайці випустять найдорожчий у своїй історії автомобіль
Суперкар Hongqi S9
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас