Amazon презентувала новий фітнес-браслет і сервіс Amazon Halo (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon презентувала новий фітнес-браслет і сервіс Amazon Halo (фото)

Технології&Авто
479
Компанія Amazon представила хмарний сервіс Amazon Halo і фітнес-браслет Amazon Halo Band, які призначені для контролю за станом здоров’я користувача.
Amazon Halo Band і сервіс Amazon Halo працюють в зв’язці. Halo Band відрізняється від сучасних браслетів, оскільки у нього немає екрану, а вся інформація відображається в додатку на смартфоні. Він має акселерометр, датчик температури, сканер пульсу і пару мікрофонів, які можна відключити.
Система враховує характер і інтенсивність рухів, а також рухи, пульс і температуру шкіри під час сну, після чого все переводиться в бали за рекомендаціями American Heart Association.
Amazon презентувала новий фітнес-браслет і сервіс Amazon Halo (фото)
Також можна оцінити стан свого тіла: фотографії будуть аналізувати за допомогою комп’ютерного зору і машинного навчання. В результаті виходить 3D-модель тіла із зазначенням відсотка жиру і індексу маси тіла.
Крім того, ШІ зможе оцінити Ваш голос в плані енергійності і позитивності. Таким чином ви зможете зрозуміти, як звучить ваш голос для оточуючих і коли ви грубите, самі того не помічаючи.
Amazon презентувала новий фітнес-браслет і сервіс Amazon Halo (фото)
Amazon Halo також пропонує тренування та рекомендації. Всі дані конфіденційні і будуть видалятися з серверів компанії після аналізу та отримання результату.
Браслет захищений від води, витримує занурення на глибину до 50 метрів. Одного заряду вистачить на 7 днів роботи з вимкненою функцією розпізнавання голосу або на 2 дні з увімкненою функцією. На повну зарядку необхідно близько 90 хвилин.
Amazon презентувала новий фітнес-браслет і сервіс Amazon Halo (фото)
Спочатку Amazon Halo буде коштувати $65, потім ціна зросте до $100. У цю вартість входить піврічна підписка на Amazon Halo, після чого членство автоматично продовжується за $4 на місяць. Без підписки доступ до функцій буде обмежений.
Браслет буде пропонуватися в трьох розмірах і трьох колірних варіантах капсули (Onyx, Silver, Rose Gold). Поки що на вибір є три кольори ремінців, але потім додадуть нові. Тканинні ремінці можна буде докупити за $19,99, силіконові — за $15,99.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас