АМКУ схвалив передачу в управління "Нафтогазу" шести державних ТЕЦ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ схвалив передачу в управління "Нафтогазу" шести державних ТЕЦ

Казна та Політика
311
Антимонопольний комітет надав дозвіл НАК “Нафтогаз України” на набуття контролю над шістьма державними ТЕЦ. Майнові комплекси теплоцентралей будуть передані від Фонду державного майна України в управління “Нафтогазу”.
Про це повідомляє пресслужба АМКУ.
За даними пресслужби, передаються такі ТЕЦ: ДП “Сєвєродонецька ТЕЦ”, АТ “Одеська ТЕЦ”, АТ “Криворізька ТЦ”, АТ “Херсонська ТЕЦ”, АТ “Миколаївська ТЕЦ”, АТ “Дніпровська ТЕЦ”.
Кабінет Міністрів схвалив проект закону “Про перелік об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації”.
До переліку акціонерних товариств, у статутних капіталах яких частка корпоративних прав, що належать державі, не може бути меншою ніж 50% + 1 акція та не підлягає приватизації, увійшов НАК “Нафтогаз України”.
Нагадаємо, за даними опитування Центру Разумкова, більшість українців (83%) вважають, що тарифи на комунальні послуги для населення є вищими за їх реальну вартість. Водночас 7,5% громадян переконані, що тарифи ЖКП відповідають їх реальній вартості, а 1,5% – вищими за їх реальну вартість.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас