Аграрії отримають майже 69 мільйонів компенсації вартості вітчизняної техніки за липень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аграрії отримають майже 69 мільйонів компенсації вартості вітчизняної техніки за липень

Аграрний ринок
312
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства 25 серпня затвердило розподіл 68,9 млн грн часткової компенсації між сільгосптоваровиробниками, які придбали техніку та обладнання вітчизняного виробництва.
Про це повідомила пресслужба Мінекономіки.
«Щороку програма з часткової компенсації вартості с/г техніки користується великою популярністю і показує свою ефективність. Від її реалізації виграють як аграрії, так і виробники техніки. Ця програма обов’язково матиме продовження і в наступному році, що дозволить стимулювати розвиток сільгоспмашинобудування та АПК в цілому», – прокоментував Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.
Хто отримає компенсацію:
  • кошти отримають 443 аграрія, які придбали 781 одиниць сільськогосподарської техніки та обладнання і подали заявки на часткову компенсацію у липні 2020 року.
Загальна сума профінансованої компенсації на сьогодні складає 784,9 млн гривень.
Нагадаємо, за бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» у 2020 році передбачено 1 млрд грн.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас