SkyUp братиме гроші за оформлення посадкових талонів у аеропортах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp братиме гроші за оформлення посадкових талонів у аеропортах

Фондовий ринок
669
SkyUp Airlines запроваджує платне оформлення посадкових талонів в аеропортах на стійках реєстрації з 1 вересня 2020 для рейсів по Україні, а з 1 жовтня 2020 також і для міжнародних.
Про це повідомила пресслужба авіакомпанії.
Зареєструватися безкоштовно можна онлайн в особистому кабінеті користувача на сайті авіакомпанії.
“Самостійне оформлення займає кілька хвилин, натомість дозволяє значно прискорити проходження аеропортових процедур і скоротити можливі черги”, – йдеться в повідомленні.
Вартість оформлення посадкового талона в аеропорту становитиме 18 євро в еквіваленті в національній валюті.
“Платна реєстрація вводиться для пасажирів регулярних рейсів. Чартерні пасажири, як і раніше, зможуть зареєструватися безкоштовно як онлайн, так і в аеропорту. Крім того, для регулярних рейсів залишаються групи пасажирів, звільнені від оплати за реєстрацію: люди старше 60 років. Підтверджувальний документ – паспорт. Особи, які мають I та II групу інвалідності, підтверджувальний документ – посвідчення отримувача державної соціальної допомоги інваліда. Учасники АТО / ООС повинні мати підтверджувальний документ – посвідчення учасника АТО/ООС”, – йдеться в повідомленні.
Іншим способом оформлення посадкового талона є онлайн-реєстрація в персональному кабінеті на сайті SkyUp.
“Реєстрація онлайн відкривається за 48 годин і закривається за 5 годин до вильоту.
Як скористатися онлайн-реєстрацією:
  • Зайти на сайт SkyUp і перейти в персональний кабінет.
  • Якщо кабінету ще немає, то його можна легко створити.
  • Досить ввести в необхідне поле електронну адресу, яку вказували при купівлі квитків, додати до неї пароль – і відразу стануть доступними всі бронювання, а також можливість оформити онлайн-чекін на рейс.
“Всім, хто придбали квиток у туроператора або в авіакасах, необхідно звернутися або за місцем придбання квитка, або увійти на сайт в розділ “Мій квиток” і так само зареєструвати персональний кабінет”, – йдеться в повідомленні.
Платна реєстрація поки що діятиме тільки в тих аеропортах, де вже доступна безкоштовна альтернатива онлайн-чекіна: аеропорт “Бориспіль”, Термінал D, аеропорт “Запоріжжя”, аеропорт “Львів” імені Данила Галицького, аеропорт “Одеса”, аеропорт “Харків”, аеропорт “Херсон”, аеропорт Ларнака, аеропорт “Неаполь”, аеропорт імені Бен-Гуріона, аеропорт “Тіват”, аеропорт Тирани імені матері Терези.

Кредитні картки для подорожей

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас