Робота для студентів: кому і скільки готові платити роботодавці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Робота для студентів: кому і скільки готові платити роботодавці

Особисті фінанси
1387
Роботодавці готові наймати тих, хто навчається, касирами, офіціантами, продавцями-консультантами або кредитними експертами.
В середньому студенти можуть отримати 7-10 тис. грн/міс.
За даними дослідження Jooble, офіціантам готові платити від 4 тис. до 17 тис. грн, продавцям-консультантам — від 10 до 15 тис. грн, касирам — від 4 до 12 тис. грн на місяць. Ті, хто знає іноземну мову, можуть заробляти більше репетитором або викладачем англійської – від 10 до 25 тис. грн на місяць.
Найбільша кількість пропозицій роботи для студентів – у Києві, Дніпрі та Харкові. Найменше — в Черкасах, Чернігові та Івано-Франківську.
Cамі студенти найчастіше шукали роботу укладачами товару, оператором кол-центру, репетитором, пішим кур’єром і барменом. Найрідше — аніматором, касиром, продавцем-консультантом і офіціантом.

Довідка Finance.ua:

  • Найчастіше український бізнес наймає студентів на низькокваліфіковану роботу. Якої можна навчитися за короткий проміжок часу. А деякі професії і зовсім не вимагають спеціальної освіти. Однак це не означає, що платять за студентську працю копійки.
  • Максимальна ставка для працівників на повний день досягає 15 тис. грн. на місяць. Стільки готові платити барменам. 13,5 тис. може отримувати студент за збір полуниці. А ось продавцю заплатять найменше – лише 7 тис. грн.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас