Енергоатом отримав майже 25 мільйонів від продажу електрики за виправленою формулою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Енергоатом отримав майже 25 мільйонів від продажу електрики за виправленою формулою

Фондовий ринок
610
ПП “Енергоатом-Трейдинг” ДП “НАЕК “Енергоатом” 19 серпня 2020 року на аукціоні з продажу електроенергії за виправленою формулою реалізувало 21,6 тис. МВт-годин базового навантаження на загальну суму 24,9 млн грн (з ПДВ).
Про це повідомляє ДП “НАЕК “Енергоатом”.
“19 серпня Енергоатом-Трейдинг провів запланований аукціон з продажу електричної енергії за двосторонніми договорами… Під час аукціону було продано 21,6 тис. МВт-годин базового навантаження за середньозваженою ціною 1154,11 грн/МВт-годин на загальну суму 24,9 млн грн (з ПДВ)”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що ключовим індикативом для організації продажу стало рішення Уряду Про внесення змін до формули розрахунку мінімальної вартості, яка попередньо була затверджена Кабінетом Міністрів України.
Т.в.о. генерального директора Енергоатом-Трейдинг Олексій Статник, коментуючи результати аукціону, зазначив, що прогнозовано була продана лише невелика частина заявленої потужності, оскільки практично всі підприємства вже мають контракти на серпень.
“Разом з тим вже з вересня ми очікуємо досить високий попит на нашу продукцію і, відповідно, збільшення обсягів продажів до кінця року”, – сказав Статник.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас