Xiaomi почала тестувати функцію 5G-повідомлень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi почала тестувати функцію 5G-повідомлень

Технології&Авто
359
Навесні цього року оператори з Піднебесної анонсували оригінальну альтернативу традиційним SMS під назвою 5G Messages, яка використовує можливості стільникових мереж п’ятого покоління для передачі не тільки текстових, але і мультимедійних повідомлень. Відповідно до нещодавнього витоку, нова функція вже доступна для використання на деяких смартфонах Xiaomi.
За даними джерел мережі, можливість включення 5G-повідомлень вже з’явилася в меню системних налаштувань деяких гаджетів популярного китайського бренду. При цьому для роботи функції власник пристрою повинен перебувати в зоні покриття 5G або LTE. При активації опції вона буде сповіщати про те, що текстові повідомлення тепер будуть передаватися через WLAN або мобільні мережі за замовчуванням. Джерело не уточнює, які саме моделі Xiaomi вже підтримують нову технологію.
Головною відмінністю 5G Messages від класичного сервісу коротких повідомлень стала відсутність обмеження на довжину переданого тексту. Крім того, з’явилася можливість передати мультимедійні файли за аналогією зі звичними мессенджерами на кшталт WhatsApp. Крім того, користувачі зможуть бачити інформацію про стан відправлених повідомлень і управляти історією листування, а також взаємодіяти з постачальниками послуг за допомогою чат-бота прямо з програми для відправки SMS.
Дата офіційного запуску нового сервісу і список пристроїв, що підтримують технологію 5G Messages, не повідомляються.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас