Водіям на замітку: З'явився новий спосіб швидко забрати авто зі штрафмайданчика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водіям на замітку: З'явився новий спосіб швидко забрати авто зі штрафмайданчика

Особисті фінанси
4653
У Києві запрацював новий сервіс повернення автомобіля зі штрафмайданчика. Тепер забрати авто можна за допомогою додатку Kyiv Smart City.
Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.
«Разом з Нацполіцією та Kyiv Smart City ми розробили та впровадили сервіс, який дозволить економити час водіїв та зменшить черги у пунктах видачі на 25-30%. До речі, на численні прохання водіїв збільшили час роботи штрафмайданчиків у суботу – з 09:00 до 17:00»,- зазначили в Департаменті.
Щоб скористатися новим сервісом:
  • у додатку Kyiv Smart City перейдіть до вкладки «Міські сервіси» – «Сервіси водія» – «Евакуація» і введіть номер автомобіля. Там же можна переглянути деталі евакуації, доказову базу з фотоматеріалами;
  • після того, як буде надана вся необхідна інформація, створюється електронна заява. Якщо дані внесені до 18:00, вона буде підтверджена того ж дня. Якщо після 18:00 – наступного дня, про що водій отримає сповіщення;
  • далі достатньо роздрукувати заяву, підписати її та прямувати одразу на штрафмайданчик – показати документ працівнику поліції, який там же відсканує заяву та видасть автомобіль.
Раніше Finance.ua повідомляв, що у Києві змінили інструкції з повернення власнику транспортного засобу після його евакуації на штрафмайданчик.

Довідка Finance.ua:

  • У додатку Kyiv Smart City є можливість доплатити за зберігання евакуйованого автомобіля на штрафмайданчику. Тобто, якщо власник не встигає забрати авто зі штрафмайданчика до кінця оплаченого терміну зберігання, він може продовжити цей термін, доплативши через додаток за необхідну кількість днів.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на Finance.ua.

Кредитні картки для водіїв 🚗

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас