Subaru готується до прем'єри трьох спорткарів протягом кількох наступних років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru готується до прем'єри трьох спорткарів протягом кількох наступних років

Технології&Авто
1668
Портал Autoguide оприлюднив фото засекреченої “дорожньої карти” автовиробника.
Фото, оприлюднене Autoguide, підтверджує чутки, що передбачали появу нових WRX, WRX STI та BRZ.
Autoguide запевняє, що перед нами плани Subaru на період до 2023 року. Походження знімка не уточнюється, хоча формат нагадує внутрішню презентацію, можливо для дилерів.
Графік розвитку модельної лінійки Subaru передбачає дебют нового покоління BRZ навесні 2021 року. За чутками, купе отримає атмосферний мотор на 220 сил або наддувний 350-сильний двигун.
Subaru готується до прем'єри трьох спорткарів протягом кількох наступних років
Наступне покоління WRX фірма планує вивести на ринок восени 2021 року, а хардкорний WRX STI з’явиться роком пізніше. Передбачається, що ця модель отримає мотор з віддачею у 300 кінських сил в базовому виконанні та 400 – у версії STI.
Також в означений проміжок часу японський автовиробник збирається представити свій перший серійний електрокар, розроблений спільно з Toyota.
Impreza змінить покоління пізніше – тільки в 2023 році. Тоді ж компанія планує вивести на ринок і нове покоління кросовера Crosstrek, відомого в нашій країні під ім’ям Subaru XV. Навесні і влітку 2022 вийдуть оновлені Legacy, Outback та Ascent, а кросовер Forester отримає виконання Wilderness.
Портал Autoguide зазначає, що у графіку наведено терміни початку виробництва автомобілів. Відповідно, публічні презентації повинні відбутися раніше.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас