Huawei пропонує вбудувати невеликий екран в зону квадрокамери смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei пропонує вбудувати невеликий екран в зону квадрокамери смартфона

Технології&Авто
366
Китайська компанія Huawei, за повідомленням ресурсу LetsGoDigital, розмірковує над смартфоном, оснащеним невеликим допоміжним дисплеєм на тильній панелі корпусу.
Інформацію про розробку разом з патентними зображеннями оприлюднено на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності КНР (China’s National Intellectual Property Administration, CNIPA).
За задумом Huawei, додатковий екран розташується в області четверної камери. При цьому можливі три варіанти виконання: в одному з них дисплей знаходиться над масивом оптичних елементів, в іншому – під ним. Третя версія передбачає, що екран буде встановлений між двома вертикальними рядами об’єктивів.
Huawei пропонує вбудувати невеликий екран в зону квадрокамери смартфона
Тильний дисплей зможе відображати час, різні повідомлення та іншу корисну інформацію. Не виключено також, що він візьме на себе функції видошукача під час зйомки автопортретів на основну багатокомпонентну камеру.
Huawei пропонує вбудувати невеликий екран в зону квадрокамери смартфона
Поки Huawei лише запатентувала запропонований дизайн. Але є ймовірність, що в перспективі смартфони з додатковим тильним екраном в зоні квадрокамери з’являться на комерційному ринку.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас