Турки пообіцяли вивести національні електрокари TOGG на європейський ринок (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турки пообіцяли вивести національні електрокари TOGG на європейський ринок (фото)

Технології&Авто
1495
Турецькі електрокари TOGG поки що не доступні навіть на батьківщині, оскільки жодного серійного авто у Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu немає. Натомість є кілька гарних концептів та значні амбіції.
“Турецька автомобільна ініціативна група” (так перекладається назва компанії), намітила для себе найперспективніші країни Європи, де планує продавати електрокари власної розробки та виробництва. Головна ціль – Німеччина, повідомляє німецьке видання Handelsblatt. Також у перших рядах будуть Франція та Італія. Якщо справа піде добре – електрокари турецької марки з’являться і в інших європейських країнах.
Турки пообіцяли вивести національні електрокари TOGG на європейський ринок (фото)
Відомо, що турецький кросовер отримає колісну базу в 2800 міліметрів, а в список оснащення увійде автопілот третього рівня. Автомобіль буде доступний в двох версіях: з 200-сильним електродвигуном на задній осі або з двома моторами на обох осях, що разом продукують до 400 кінських сил. Виробник обіцяє прискорення до першої сотні за 7,6 секунди для базової моделі, а топова версія зможе показати результат на рівні повнопривідної Telsa Model Y – 4,8 секунди.
Турки пообіцяли вивести національні електрокари TOGG на європейський ринок (фото)
Залежно від комплектації, кросовер зможе долати на одному заряді від 300 до 500 кілометрів. Зарядити акумулятор до 80 відсотків можна буде за півгодини. До 2030 року компанія TOGG планує повністю сформувати модельний ряд, до якого увійдуть ще чотири автомобілі: невеликий кросовер, седан, хечтбек і компактвен.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас