Україна та Велика Британія співпрацюватимуть у протидії COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Велика Британія співпрацюватимуть у протидії COVID-19

Казна та Політика
286
Україна та Велика Британія домовилися співпрацювати та обмінюватися досвідом у протидії держав та центробанків пандемії коронавірусу.
Це обговорили на зустрічі голова Національного банку Кирило Шевченко та посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс, повідомляє пресслужба Нацбанку.
Важливими темами обговорення на зустрічі також були: стан економіки України та вплив пандемії COVID-19, продовження співпраці з міжнародними партнерами, подальша політика НБУ та наступні кроки у реформуванні фінансової системи України. Сіммонс та Шевченко домовилися співпрацювати та обмінюватися досвідом у протидії держав та центробанків пандемії COVID-19, запровадженні зелених технологій в економіці, регулюванні небанківського фінансового ринку, підвищенні фінансової інклюзії.
“Найголовніша мета Національного банку сьогодні – залишатися прогнозованим та відкритим партнером. Тісні відносини з міжнародними партнерами – це здобутки останніх років, ми налаштовані докласти максимальних зусиль, щоб зберегти їх такими. З нашого боку ви побачите відповідальне ставлення до всіх узятих на себе зобов’язань та продовження послідовної політики Національного банку”, – запевнив голова Нацбанку.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас