Microsoft випустила двоекранний андроїд-смартфон Surface Duo (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустила двоекранний андроїд-смартфон Surface Duo (фото)

Технології&Авто
465
Компанія Microsoft оголосила про випуск смартфона Surface в новому великому форм-факторі.
Як запевняє виробник, представлений Surface Duo пропонує найпростіший спосіб багатозадачності на ходу, об’єднуючи можливості Microsoft 365 і повну екосистему мобільних додатків Android.
Surface Duo, який буде коштувати від 1 399 доларів, є найтоншим мобільним пристроєм на ринку з 8,1-дюймовим дисплеєм PixelSense Fusion, сполученим шарніром на 360 градусів, що дозволяє використовувати кожен 5,6-дюймовий дисплей окремо або разом в різних режимах.
Microsoft випустила двоекранний андроїд-смартфон Surface Duo (фото)
Корпорація Майкрософт забезпечує безпеку корпоративного рівня для Surface Duo шляхом написання або перевірки кожного рядка коду мікропрограм усередині компанії, що дозволяє Microsoft оперативно реагувати на потенційні загрози мікропрограм і знижувати ризики безпеки ланцюжка поставок.
Ще одна нова можливість, яка також допомагає підняти планку продуктивності, – це можливість підключення до повної версії Windows 10 в хмарі за допомогою Windows Virtual Desktop. Простіше кажучи, Surface Duo ідеально підходить для сучасного робочого місця.
Технічні ж характеристики не надто топові. Відомо, що на телефон встановлений процесор Snapdragon 855, відсутні NFC і OIS. Акумулятор на 3577 мА·год і швидка зарядка на 18 Вт.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас