LG придумала розкладний смартфон-книжку з двома загнутими екранами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG придумала розкладний смартфон-книжку з двома загнутими екранами

Технології&Авто
430
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) опублікувало патент на черговий незвичайний смартфон південнокорейської компанії LG Electronics.
Документ має лаконічну назву «Мобільний термінал» (Mobile terminal). У ньому описується розкладний апарат у форм-факторі книжки. Як можна бачити на ілюстраціях, на зовнішній стороні кожної з половинок гаджета розташується екран, що загинається в області шарнірного з’єднання.
LG придумала розкладний смартфон-книжку з двома загнутими екранами
Над дисплеєм у фронтальній частині розмістяться динамік і одинарна камера. Над тильним екраном також буде встановлена ​​камера: на зображеннях показаний одинарний модуль, але теоретично тут можуть бути кілька оптичних елементів і спалах.
LG придумала розкладний смартфон-книжку з двома загнутими екранами
Наявність двох дисплеїв на протилежних сторонах корпусу-книжки дозволить реалізовувати різні режими роботи. Наприклад, розгорнувши пристрій, користувач зможе трансформувати його в невеликий планшет.
У закритому стані на загнутих бічних частинах дисплеїв можуть відображатися допоміжні елементи управління, корисна інформація та ін.
Заявку на патент було поданоще в квітні 2018 року, але зареєстровано розробку тільки зараз. Чи з’явиться смартфон з описаною конструкцією на комерційному ринку, поки не ясно.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас