У Києві викрили конвертцентр з оборотом понад 200 мільйонів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві викрили конвертцентр з оборотом понад 200 мільйонів (фото)

Кримінал
625
У Києві податкова поліція викрила центр мінімізації платежів до бюджету. У 2018-2020 роках через нього провели операцій на суму понад 200 млн гривень.
Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДФС в Києві.
“Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва припинили діяльність центру мінімізації платежів до бюджету, через який протягом 2018-2020 рр. було проведено операцій на суму понад 200 млн гривень”, – ідеться в повідомленні.
У Києві викрили конвертцентр з оборотом понад 200 мільйонів (фото)
Як зазначається, під час розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.212 КК України встановлено групу осіб, які надавали підприємствам послуги з мінімізації податкових зобов’язань та переведення безготівкових коштів у готівку. Підприємства перераховували грошові кошти на рахунки суб’єктів господарювання, підконтрольні організаторам протиправної схеми, за нібито придбані товари, отримані послуги або виконані роботи.
Надалі грошові кошти знімалися готівкою та повертались замовникам за винятком 7-12%, які слугували винагородою за надання незаконних послуг.
У ході проведених обшуків в офісних та житлових приміщеннях вилучено готівкові кошти у національній та іноземних валютах на загальну суму близько 900 тис. грн, печатки ризикових підприємств, задіяних у схемі, первинні документи та чорнові записи, засоби зв’язку, комп’ютерну техніку, банківські картки та пристрій для відстрілу гумових куль з набоями для нього.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас