На повну реконструкцію столичного зоопарку необхідно не менше 5 років – Кличко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На повну реконструкцію столичного зоопарку необхідно не менше 5 років – Кличко

Казна та Політика
870
На повну реконструкцію київського зоопарку необхідно не менше 5 років, наразі на території зоопарку тривають роботи із будівництва паркінгу, який планують відкрити у вересня цього року.
Про це під час брифінгу повідомив мер Києва Віталій Кличко.
“Сьогодні на території зоопарку тривають роботи з будівництва паркінгу на понад 400 авто. Його плануємо відкрити вже в вересні. Продовжують також будувати новий приматник із зимовими та літніми вольєрами. Його будівництво завершать наступного року”, – зазначив він.
За словами мера, в рамках наступної черги реконструкції, окрім оновленого “житла” для тварин, господарчих приміщень та благоустрою території, в зоопарку, зокрема, зведуть ветеринарну клініку з карантинними вольєрами.
“Поки що оновили частину Київського зоопарку, зокрема, в рамках першої черги реконструкції, облаштували нову вхідну групу з гарною площею перед входом та новими приміщеннями, оновили скульптури “левів” і “зубра”, розчистили озера, відкрили новий павільйон для пеліканів, універсальний вольєр для птахів і звірів. А також громадські вбиральні та медпункт… На повну реконструкцію зоопарку потрібно не менше п’яти років”, – додав Кличко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас