Не втратили надії: частина українців планують закордонну відпустку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Не втратили надії: частина українців планують закордонну відпустку

Особисті фінанси
967
Більшість українців (66%) не планують і не були у відпустці цього літа. При цьому 16% респондентів вже були у відпустці, ще 18% – планують ї на це літо.
Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи “Рейтинг”.
За даними опитування, серед тих, хто вже був у відпустці, або тільки планує її, – 43% проводили або проведуть його в своєму населеному пункті, і стільки ж – в іншому регіоні України, лише 9% виїжджали або планують поїхати за кордон.
Таким чином, серед всіх українців закордонну відпустку планують (або вже там побували) близько 3% українців.
Опитування Соціологічної групи “Рейтинг” проводилося 5 серпня 2020 року серед 2000 респондентів по всій Україні крім окупованих Росією територій. Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Похибка репрезентативності дослідження: не більше 2,2%.
Зазначимо, за даними опитування Research & Branding Group, спалах коронавірусу і тривалий карантин внесли зміни в плани українців на літні відпустки.
Нагадаємо, за даними, опитування компанії Research & Branding Group, до середині вересня 2019 року більшість українців (69%) вже побували у відпустці.
Вдома торік провели відпустку 31% українців, на морі в Україні (21%), на дачі / садовій ділянці (10%), на морі за кордоном (6%), в іншому місті / селі України (4%), неморський відпочинок за кордоном змогли дозволити собі 3% жителів України.

Відпустка 2020: в яких країнах чекають на українців?

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас