Нова дебетова картка: UnexSmart — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова дебетова картка: UnexSmart

Фінтех і Картки
35
Останнім часом надаємо перевагу кредитним картам. Але на запит клієнтів «А якщо я хочу дебетову?» – ми створили щось нове. Тим паче, що під час карантину було вдосталь часу для нових ідей і сьогодні ми знайомимо вас з новою дебетовою картою Юнекс Банку.
Кешбещенко, Валютченко та інші
«UnexSmart» від Юнекс Банк – це продукт, сповнений духом команди. Чому? Під кожну нову функцію карти ми створили окремий образ. У купі – маємо 5 нових персонажів. І так сталося, що вони дуже схожі на реальних колег нашої команди.
Що нового в UnexSmart:
1. Free Unex Online: безкоштовні перекази на карти інших банків, безкоштовне поповнення карти та безкоштовні оплати в додатку. Так-так, все правильно. Поповнення карти безкоштовне. Ви можете поповнити через касу банку, переказом з картки іншого банку або ж з терміналів інших платіжних систем.
2. Постійний та найбільший кешбек: обирай щомісяця улюблену категорію та повертай до 500 грн своїх витрат. Від 5 до 25% на будь-які забаганки: готелі, подорожі, оплати в супермаркетах та інше.
3. Нарахування підвищеного відсотку (5% річних) на залишок власних коштів від 5000 грн.
4. Твоя комуналка: новий розділ додатку, де ви можете сплатити за комунальні послуги (а також ТБ, мобільний зв’язок, страховку…) без КОМІСІЇ.
5. Вигідний курс: справді більш вигідний курс у додатку для обміну валют онлайн. Просто у додатку обмінюйте валюту за більш вигідним курсом, аніж у відділенні банку.
6. А ще – невеличкий бонус. Ми створили новий дизайн картки: більш яскравий і з одним з наших новачків.
Дебетова карта вже доступна для замовлення, а зробити це можна на сайті.
Якщо ви вважали, що карта лише для витрат, то ми запевнимо в протилежному. З UnexSmart зручно заощаджувати та заробляти собі бонуси!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас