Суд підтвердив законність аукціону з продажу миколаївського заводу "Океан" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд підтвердив законність аукціону з продажу миколаївського заводу "Океан"

Фондовий ринок
334
Південно-західний апеляційний господарський суд підтвердив законність аукціону з продажу цілісного майнового комплексу Миколаївського суднобудівного заводу “Океан”.
Як передає Укрінформ, про це повідомила ліквідатор підприємства Ірина Сербін на своїй сторінці у Фейсбуці.
“Південно-західний апеляційний господарський суд підтвердив законність аукціону з продажу майна ЦВК ПАТ МСЗ Океан, який відбувся 03.12.2018. <…> Це рішення розставляє крапки над “і” з безлічі питань, якими так вміло маніпулювали представники апелянтів, не тільки в господарському, але і в кримінальних процесах. Отже, “Океан” має законного і надійного українського власника Василя Капацину”, – написала Сербін.
3 грудня 2018 року завод “Океан”, який до цього кілька років не працював, продали з аукціону за 122 мільйони 195 тисяч гривень. Це була третя спроба продати завод. Перші дві не відбулися через відсутність бажаючих його купити. Його новим власником став Миколаївський бізнесмен Василь Капацина. Новий власник погасив майже 100 мільйонів гривень боргів із зарплати і почав відроджувати виробництво.
13 січня 2020 року за поданням офісу Генерального прокурора Печерський районний суд м. Києва наклав арешт на цілісний майновий комплекс ВАТ “Миколаївський суднобудівний завод “Океан”. Завод втратив вигідні контракти і зазнав збитків.
30 липня 2020 року майновий комплекс “Океан” звільнено з-під арешту, який тривав пів року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас