Понад 322 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за договором "ЄвроКАСКО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 322 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за договором "ЄвроКАСКО"

Особисті фінанси
14
Аварія із застрахованим СГ «ТАС» кросовером Nissan Qashqai сталася на одному з центральних перехресть в Черкасах в годину пік. Клієнт Страхової групи «ТАС», рухаючись другорядною дорогою, на зелений сигнал світлофору виїхав на перехрестя, аж раптом в його авто несподівано врізався інший учасник дорожнього руху, який їхав головною дорогою. В результаті зіткнення було суттєво пошкоджено обидва автомобілі. Зокрема у застрахованого авто було пошкоджено передню частину кузова: капот, бампер, розбито решітку радіатора та обидві блок-фари. Тож залишав місце пригоди автомобіль вже на евакуаторі.
Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховим випадком і оперативно врегулювала його, виплативши страхувальникові належне відшкодування в розмірі його збитків. Сума виплати склала 322860 грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та ціною. Завдяки такому гнучкому підходу, в рамках договору «ЄвроКАСКО» кожен автовласник в залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей може обрати оптимальну для себе програму страхування. Зокрема автомобілісти, що вважають за потрібне убезпечити себе виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення авто, – обирають програму «1 зірка». Ті, хто хоче до того ж захисти себе на випадок збитків «середньої важкості», – зупиняють свій вибір на «2 зірках». Автовласники, які прагнуть відчувати підтримку навіть у випадках, коли в результаті страхової події зазнають невеликих збитків, купують програму «3 зірки». Водночас програмою «4 зірки», окрім всього переліченого, також передбачено низку цікавих та корисних опцій для автомобілістів, в тому числі можливість самостійно обрати СТО для ремонту свого автомобіля та скористатися перевагами «Валютного коридору». Повний захист авто на випадок будь-яких негараздів забезпечує програма «5 зірок», що включає в себе покриття «Все включено», розширений сервіс та прискорену виплату страхового відшкодування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас