Virgin Galactic показала дизайн найшвидшого пасажирського літака (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Virgin Galactic показала дизайн найшвидшого пасажирського літака (фото)

Технології&Авто
2477
Компанія британського мільярдера Річарда Бренсона Virgin Galactic представила концепт пасажирського надзвукового літака, який буде розвивати швидкість 3 Маха (приблизно 3700 км/год).
Про це передає Forbes з посиланням на сайт компанії.
Таким чином, літак буде в три рази швидшим за швидкість звуку. Останнім пасажирським літаком, який літав швидше від швидкості звуку, був французько-британський Concorde, який припинив польоти в 2003 році. Concorde розвивав швидкість 2440 км/год.
Virgin Galactic показала дизайн найшвидшого пасажирського літака (фото)
Нова концепція передбачає, що літак зможе вміщати до 19 осіб і буде літати на висоті понад 18 км. У кабінах можна буде міняти планування, щоб «задовольнити потреби» пасажирів. Зокрема, можна буде ввести місця бізнес-класу.
Літак розробляється для того, щоб виконувати найрізноманітніші функції, в тому числі для здійснення тривалих комерційних рейсів. Він зможе злітати і приземлятися в аеропортах, як і будь-який інший пасажирський літак.
Virgin Galactic показала дизайн найшвидшого пасажирського літака (фото)
Наступний етап розробки дизайну буде присвячений, зокрема, вибору тих матеріалів, з яких буде зроблений Mach 3, зазначено в повідомленні. Команда розробників також займеться питаннями технічного обслуговування літака, шуму і викидів.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас