Представлено багатофункціональний електрокар-трансформер (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено багатофункціональний електрокар-трансформер (фото, відео)

Технології&Авто
716
Слідом за класичними електрокарами в кузові седан і кросовер на ринок рвуться мікроавтобуси на електричній тязі. Вже наступного року на дорогах Європи з’явиться Volkswagen ID Buzz. Не відстає і німецька компанія Electric Brands, що представила модульний електромобіль eBussy. Він зможе трансформуватися в десять різних кузовів залежно від потреб власника.
eBussy являє собою електричну модульну платформу, яка може бути налаштована відповідно до вимог власника. Повідомляється про доступність десяти варіантів кузовів: позашляховик, мінівен, пікап, фургон та інші. Цікавою особливістю стане можливість зрушити кермо вліво, вправо і навіть встановити його по центру. Така гнучкість обумовлена конструкцією педалей, що використовують електричний привід замість звичайної механіки.
Стандартна комплектація eBussy оснащена батареєю на 10 кВт і здатна забезпечити Пробіг до 200 кілометрів. Покупцям буде доступна опція з вбудованими сонячними батареями на даху і системою рекуперативного гальмування, що розширює автономність автомобіля. Крім того, є модель з акумулятором на 30 кВт, завдяки чому дальність пробігу буде досягати 600 кілометрів. Потужність електродвигуна складає всього 20 кінських сил, що компенсується вражаючими 1000 Нм крутного моменту. Залежно від версії вага електрокара становить від 450 до 600 кг.
Представлено багатофункціональний електрокар-трансформер (фото, відео)
Базова модель буде коштувати 15 800 євро, а найдорожча — заряджений позашляховик — оцінена в 28 800 євро. Electric Brands планує побудувати мережу зарядних станцій з послугою швидкої заміни акумулятора, що дозволить значно скоротити час, який зазвичай витрачається на зарядку електрокарів. Перші eBussy з’являться на європейських дорогах вже в 2021 році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас