Mercedes-Benz впровадить в свої автомобілі передову технологію безпеки (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes-Benz впровадить в свої автомобілі передову технологію безпеки (фото, відео)

Технології&Авто
709
У сучасних автомобілях існують як пасивні, так і активні системи захисту пасажирів під час аварії. Автомобілі Mercedes-Benz завжди славилися високим рівнем безпеки і надійності.
Як повідомляє пресцентр німецької компанії, нові моделі S-класу запропонують небувалий рівень захисту – перші на ринку фронтальні подушки безпеки для пасажирів задніх сидінь.
Точних даних про принцип роботи технології німецький концерн не розкриває. Відомо, що для реалізації фронтальних подушок безпеки для пасажирів задніх сидінь довелося повністю переглянути всі наявні концепції. Вся справа в тому, що при розгортанні подушок потрібно враховувати наявність дитячого крісла або його відсутність. За словами представників Mercedes-Benz, система дозволить встановити новий стандарт безпеки для пасажирів задніх сидінь.
Mercedes-Benz впровадить в свої автомобілі передову технологію безпеки (фото, відео)
Судячи з усього, подушки будуть вбудовані в передні сидіння. Mercedes-Benz підкреслює, що нова система призначена для захисту від лобового зіткнення і вважається піонером в індустрії. Додатково вказується, що технологія зможе ефективно працювати в тандемі з усім вмістом автомобіля, в тому числі з контролем положення, дозволяючи коригувати жорсткість кожного колеса окремо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас