Топ-3 відео липня на YouTube-каналі Finance.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-3 відео липня на YouTube-каналі Finance.ua

Особисті фінанси
731
Ми вже писали про наш YouTube-канал. Тут ми розповідаємо про курс валют, головні новини і ділимося фінансовими порадами.
Якщо ви не частий гість на YouTube, подивіться зараз топ-3 відео липня від Finance.ua. І, звісно, підпишіться на канал, щоб не пропустити новинки.
1. Що буде з курсом на початку осені 2020. Спеціально для підписників і глядачів каналу Finance.ua Олексій Козирєв зробив детальний аналіз факторів, які зараз впливають на курс, і озвучив свій прогноз курсу.
2. Інтерв’ю з Галиною Третьяковою: Як вибудувати політику «від багатих до бідних». Finance.ua поговорив з головою комітету Верховної Ради з питань соціальної політики. Почули її роз’яснення щодо соціальних виплат, торкнулися теми накопичувальної пенсійної реформи в Україні, мінімальної зарплати та інших важливих тем.
3. Новий голова НБУ: хто він, що змінить і чи буде вмикати «верстат». До нового голови НБУ Кирила Шевченка ви вже напевно встигли придивитися. А ми зі свого боку проаналізували його досвід, стиль керівництва і ймовірну політику на новій посаді.
🔊 Дивіться відео і підпишіться на канал Finance.ua.
Обов’язково напишіть, про що вам було б цікаво дізнатися найбільше. Якщо тема буде актуальною, ми знімемо окреме відео.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас