ПриватБанк запускає "Готівку на касі" в магазинах "Сільпо", "Фора" та VARUS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запускає "Готівку на касі" в магазинах "Сільпо", "Фора" та VARUS

Особисті фінанси
67
З 1 серпня ПриватБанк в партнерстві з Mastercard розширюють в Україні можливості послуги Готівка на касі – отримання грошей з банківських карток на касах торгових точок. Як повідомив керівник напрямку по роботі з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов, тепер зняти готівку можна буде також в POS-терміналах ПриватБанку на касах супермаркетів «Сільпо», «Фора» та VARUS.
Зручний і швидкий доступ до готівкових коштів на касі торгової точки – без необхідності шукати банкомат – отримують власники будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем.
Для того щоб зняти готівку на касі торгової точки, необхідно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.
Пілотний проект Готівка на касі був запущений в Україні ПриватБанком і Mastercard в партнерстві з АЗК WOG і ПриватБанком в січні 2019 року. На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах 90 000 українських торгових точок, підключених до сервісу «Готівка на касі».
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас