Креді Агріколь Банк відкрив відділення нового формату в Києві за адресою вул. Січових стрільців, 7 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк відкрив відділення нового формату в Києві за адресою вул. Січових стрільців, 7

Особисті фінанси
21
27 липня відбулося відкриття відділення нового формату Креді Агріколь Банку у Києві за адресою вул. Січових Стрільців, 7. Для нових клієнтів відділення банк підготував приємний сюрприз. При оформленні будь-якого продукту перші 50 нових клієнтів гарантовано отримують один із подарунків: екосумку, парасольку, спортивну пляшку, термочашку або плед.
Відділення нового формату за адресою вул. Січових Стрільців, 7 є універсальним та обслуговує як приватних осіб, так і бізнес-клієнтів. Зручне зонування простору сприяє максимальному комфорту та конфіденційності клієнтів. Так, у відділенні є зона самообслуговування 24/7 з терміналом та cash-in банкоматом, зона очікування, зала для основних операцій та просторі кімнати переговорів.
«Відділення нового формату за адресою вул. Січових Стрільців, 7 стало вже 16-м в рамках масштабної модернізації мережі Креді Агріколь Банку. Всі вони відображають наше позиціонування «на 100% цифровий та на 100% сповнений людського спілкування». Серце відділення ― кваліфіковані співробітники банку в поєднанні з сучасною технікою для самообслуговування здатні задовольнити всі потреби клієнтів. Ми прагнемо, щоб клієнти приходили до відділень не тільки за фінансовими порадами, а й за позитивними враженнями. Тож відділення нового формату максимально комфортні, забезпечують атмосферу затишку та приватності», ― розповідає Олександр Куркін, директор департаменту мережі продажу Креді Агріколь Банку.
Будемо раді бачити вас у відділенні нового формату Креді Агріколь Банку у Києві за адресою вул. Січових Стрільців, 7. Графік роботи: відділення відкрите з 09:00 до 18:00, каса працює з 9:00 до 17:00 з перервою на обід з 12:00 до 13:00.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас