Кабмін спрямував понад 611 млн гривень на компенсації за житло ветеранам війни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін спрямував понад 611 млн гривень на компенсації за житло ветеранам війни

Казна та Політика
308
Кабінет міністрів України спрямував місцевим бюджетам понад 611,2 млн гривень на виплату компенсації за житло ветеранам війни та сім’ям героїв Небесної сотні. Уряд затвердив відповідні розпорядження.
Про це повідомляє Урядовий портал.
Зокрема, в 24 області та Київ спрямували 305,145 млн гривень на компенсацію за житло 262 особам з інвалідністю I-II групи та членам сімей загиблих, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Також направили 248,445 млн гривень на житло для 219 внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю III групи внаслідок війни, які брали участь в антитерористичній операції.
До місцевих бюджетів 5 областей Кабмін направив кошти в загальному обсязі 7 626,4 тис. гривень на виплату компенсації за житло сім’ям героїв Небесної сотні і особам, що отримали поранення, каліцтва, контузії під час Революції Гідності.
Крім того, в 17 областей і місто Київ спрямували 50 млн гривень для виплати грошової компенсації 46 учасникам бойових дій на території інших держав і членам їхніх сімей.
Нагадаємо, пораненим на Донбасі військовослужбовцям на житло виділять понад 300 млн гривень: відповідне рішення на своєму засіданні на початку липня схвалив КМУ.
Як писало РБК-Україна, в лютому Кабінет міністрів України схвалив програму житлового забезпечення внутрішньо переміщених осіб і осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас