Ілон Маск показав дизайн тунелю The Boring Company під Лас-Вегасом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск показав дизайн тунелю The Boring Company під Лас-Вегасом

Технології&Авто
4305
Підприємець і винахідник Ілон Маск поділився ілюстрацією першого проекту Boring Company в Лас-Вегасі, на якому зображена група автомобілів Tesla, які транспортуватимуть пасажирів через тунель. Маск назвав цей проект “індивідуальним громадським транспортом”.
Проект під конференц-центром Сін-Сіті, перший в компанії, наближається до завершення після того, як Boring Company закінчила роботу над двома основними тунелями в травні. Уже наступного року їх почнуть використовувати для транспортування пасажирів на автомобілях Tesla, йдеться в повідомленні компанії.
Принаймні, два казино висловили зацікавленість у підключенні до цієї мережі тунелів, захищених від спеки пустелі. Boring Company навіть запропонувала створити мережу тунелів, яка могла б в кінцевому підсумку зв’язати весь центр Лас-Вегаса з аеропортом та іншими корисними об’єктами.
Ілон Маск показав дизайн тунелю The Boring Company під Лас-Вегасом
Ідея “індивідуального громадського транспорту” поки не особливо відрізняється від звичайного шосе, з тією лише різницею, що об’єкти розташовані під землею. Маск виклав ідею, що теоретично немає меж шарам підземних доріг, які можна побудувати і повсякчас вдосконалювати. Маск впевнений, що така технологія краща, ніж високоефективні поїзди та автобуси, оскільки громадський транспорт відходить у минуле.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас