У додатку Gmail для Android з'явилася інтеграція з Google Meet — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У додатку Gmail для Android з'явилася інтеграція з Google Meet

Технології&Авто
919
Стало відомо про те, що Google почала поширення нової функції для свого фірмового поштового сервісу Gmail для мобільної платформи Android.
Мова йде про інтеграцію з Google Meet, ще одним продуктом компанії, призначеним для організації відеоконференцій.
За останні кілька місяців Google надала користувачам більше можливостей для використання свого сервісу відеоконференцій Meet. Одна з останніх функцій, обіцяних розробниками, – запуск служби відеоконференцій в мобільних додатках поштового сервісу Gmail на платформах Android і iOS. Тепер же стало відомо про початок поширення нової функції для програми Gmail на Android. Це відбулося через тиждень після того, як користувачі iOS-пристроїв отримали доступ до відеоконференцій Meet в мобільному додатку поштового сервісу Google.
Після оновлення Gmail в додатку з’явиться окрема вкладка Meet, перейшовши на яку користувачі зможуть легко приєднуватися до вже розпочатих відеоконференцій або створювати нові. Цю функцію буде включено за замовчуванням, але користувачі зможуть приховати вкладку при необхідності, прибравши в меню налаштувань галочку з пункту «Показувати вкладку Meet для відеодзвінків».
Взаємодіяти з сервісом відеоконференцій зможе будь-хто, але для безкоштовних користувачів, які не мають передплати G Suite, тривалість сесій в майбутньому обмежиться 60 хвилинами. На початковому етапі обмеження в часі не буде, бо воно почне діяти лише з 30 вересня.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас