Мінекономіки надасть фермерським господарствам кредитів на 67 млн грн у рамках держпрограми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки надасть фермерським господарствам кредитів на 67 млн грн у рамках держпрограми

Аграрний ринок
165
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства оголосило конкурс за бюджетною програмою “Надання кредитів фермерським господарствам”.
Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства.
Згідно з повідомленням, Мінекономіки відкрило конкурс за бюджетною програмою “Надання кредитів фермерським господарствам”, яка реалізується через Український державний фонд підтримки фермерських господарств.
За цим напрямом у 2020 році передбачено спрямувати 67 млн грн зі спеціального фонду держбюджету.
“Переможці конкурсу отримують фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. грн на одне фермерське господарство, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років”, – сказано у повідомленні.
У пресслужбі додали, що до участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство, а також які перебувають у стадії ліквідації. Претендувати на кошти за програмою також не можуть фермерські господарства, у яких виявлено факти незаконного одержання чи нецільового використання бюджетних коштів.
За матеріалами:
Espreso.tv
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас