General Motors заявив, що перший електричний пікап Chevrolet отримає запас ходу понад 650 км — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Motors заявив, що перший електричний пікап Chevrolet отримає запас ходу понад 650 км

Технології&Авто
557
Американський автовиробник General Motors офіційно підтвердив, що випустить повністю електричний пікап Chevrolet із запасом понад 650 км (400+ миль), а також розповів про інші електричні новинки своїх брендів.
Новинка проходить в документах компанії під ім’ям Chevrolet BET Truck, виробник зазначає, що це буде повнорозмірна модель (full-size pickup), порівнянна за габаритами з Chevrolet Silverado. Раніше в General Motors збиралися представити цей електропікап в 2021 році, проте пандемія коронавірусу може дещо посунути терміни релізу.
Нагадаємо, що навесні американці відклали презентацію електричного пікапа GMC Hummer EV, призначену на 20 травня 2020 року. Наразі відомо, що модель отримає потужність 1000 к.с. і зможе розганятися до 100 км/год менш, ніж за 3 секунди.
Крім двох перерахованих вище моделей General Motors також збирається випустити ще низку електромобілів, включаючи кросовер Cadillac Lyriq, преміум-седан Cadillac Celestiq, кросовер на основі пікапа GMC Hummer EV, кросовер Chevrolet Bolt EUV, кросовер і крос-купе Buick, а також безпілотний шаттл Cruise Origin.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас