Держава в Телеграмі: офіційні канали міністерств та політиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держава в Телеграмі: офіційні канали міністерств та політиків

Особисті фінанси
2474
Вчасно дізнаватися про важливі події та перевіряти фейки — основа інформаційної гігієни кожної людини. Тож ми пошукали, які державні відомства присутні у телеграмі.
Варто сказати, що рік тому ми теж шукали такі канали, і їх було значно менше.
Finance.ua теж має свій канал у Телеграмі @finance_ukr. Якщо ви ще не з нами — долучайтеся. Там розбираємо, як не витрачати марно гроші, що ховається за державними ініціативами та інші цікавинки.
Долучилися? Добре. Тоді нумо дивитися, які державні відомства є в Телеграмі.
Zelenskiy / Official — офіційний канал Президента України – Володимира Зеленського. Варто зазначити, що у Телеграмі дуже багато неофіційних сторінок зі схожими назвами, тому варто знати, де шукати підтверджену інформацію.
Офіс Президента — а це офіційна сторінка Офісу Президента. Додаткове джерело даних про робочі поїздки першої особи країни, законодавчі ініціативи та новини.
Мінцифри — офіційний телеграм-канал Міністерства цифрової трансформації України. Тут розповідають про нові проєкти, ініціативи та зміни.
Дія — канал, де розповідають про однойменний сервіс державних послуг. Це розробка Мінцифри, а по суті мобільний застосунок з цифровими документами та портал з публічними послугами. Є також і телеграм-бот Дії.
Денис Шмигаль Прем‘єр-міністр України — тут все зрозуміло. Це офіційна сторінка Прем‘єр-міністра України у Телеграмі. Багато новин з брифінгів, засідань урядів тощо.
Владислав Криклій — канал міністра інфраструктури України. Новини відомства, проєкти та результати роботи.
МОНограм — канал Міністерства освіти та науки України.
МОЗ України — це єдиний офіційний Telegram-канал Міністерства охорони здоров’я України.
Коронавірус_інфо — а це верифікований МОЗ проєкт про коронавірус в Україні. Саме цей канал Міністерство охорони здоров’я використовує у всіх інформаційних кампаніях щодо Covid-19. Канал нараховує понад 762 100 підписників.
Міністерство соціальної політики України — один з найменших за кількістю підписників канал серед інших. Напевне, міністерству потрібно більше популяризувати його та публікувати пости, що будуть цікаві не лише адміністраторам каналу.
МКІП – Міністерство культури та інформаційної політики — канал нараховує трохи більше 300 підписників. Але пости публікують регулярно: про ініціативи міністерства, мистецькі заходи й виставки, новини тощо.
Новини Мінрегіону — канал з новинами від Міністерства розвитку громад та територій України. Тут теж небагато підписників. Цікаво, чому?
КМДА – офіційний канал — джерело інформації про події, зміни, державні ініціативи у столиці.
Віталій Кличко — сторінка мера Києва у Телеграмі: статистика щодо коронавірусу, новини міста та поради мешканцям і гостям столиці.
Розкажіть у коментарях, які з цих сторінок вам цікаві, на кого підписалися відразу, а кого так само відразу й закрили.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас