Кількість відвідувань ПУМБ online для підприємців перевищила позначку у 100 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість відвідувань ПУМБ online для підприємців перевищила позначку у 100 тис.

Кредит&Депозит
46
Відвідування інтернет-банкінгу ПУМБ online для підприємців перевищило 100 тис. сеансів, що у майже у 5 разів більше минулорічних показників.
Дані актуальні станом на червень 2020 року.
Таке рекордне зростання відвідувань ПУМБ online для підприємців у ПУМБ, насамперед, пов’язують із розширенням функціоналу інтернет-банкінгу та збільшенням попиту на здійснення дистанційних операцій.
Лише за минулий рік у особистий кабінет користувачів, до вже існуючого переліку сервісів та послуг, було інтегровано функцію з торгівлі валюти (купівля/продаж), SWIFT перекази, перегляд діючих валютних контрактів, вдосконалено функціонал поповнення корпоративних карт, перегляд карткових рахунків та їх власників, а також додано сервіс з відправки звітності до контролюючих органів онлайн для юридичних осіб на платформі Liga:Report.
За словами Максима Масюка, начальника управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ, клієнти все більше приходять до розуміння, що максимум операцій можна зручно і легко здійснювати онлайн.
«Лише з початку року кількість користувачів ПУМБ online для підприємців збільшилась на цілих 43%. Ми постійно намагаємось відкривати перед нашими клієнтами ще більше дистанційних можливостей, тим самим піклуючись про найцінніший ресурс будь-якого підприємця – його час» – зазначає Максим Масюк.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас