Зеленський доручив до 1 вересня визначитися з переліком об'єктів «Великого будівництва» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський доручив до 1 вересня визначитися з переліком об'єктів «Великого будівництва»

Казна та Політика
370
Президент України Володимир Зеленський доручив міністерствам і облдержадміністраціям до 1 вересня підготувати переліки об’єктів, які будуть споруджувати в рамках програми «Велике будівництво» в 2021 році.
Зеленський наголосив на необхідності підготовки чіткого переліку і плану реалізації об’єктів, які розширять програму «Велике будівництво» в наступному році – зокрема, це театри, музейні комплекси тощо, – щоб уже зараз відповідальні міністерства та облдержадміністрації запланували виділення на це коштів.
«Думаю, до 1 вересня часу для цього буде достатньо», – зазначив глава держави. Заступник керівника Офісу президента, керівник Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво» Кирило Тимошенко повідомив, що будівництво доріг державного значення в межах національної програми «Велике будівництво» йде за графіком.
У найближчі місяці очікується відкриття багатьох відремонтованих доріг. Він зазначив, що за місяць роботи Координаційної ради сформовано остаточний перелік усіх об’єктів, які будуть зводитися в рамках національної програми «Велике будівництво», налагоджена звітність і моніторинг робіт з фото- і відеофіксацією.
Залучено незалежний технічний нагляд, який здійснює перевірку виконання будівельно-монтажних робіт. «Щодо доріг державного значення, які будує «Укравтодор», – все йде за графіком. Дороги вже почали здавати в експлуатацію. Цього місяця у нас буде відкриття багатьох доріг, зокрема в Полтаві, в районі Станиці Луганської, дороги на Бердянськ і т.д.», – повідомив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас